Марфиеви закони за секс

Loading...

Марфи и неговите закони се секогаш присутни во нашето секојдневие, па дури и во нашата спална соба… 
Прочитајте ги Марфиевите закони за сексот:
 
– Колку е поубава жената што те сака, толку е полесно да ја откачиш. 
– Ништо не се подобрува со текот на годините.
– За сексот нема друг лек, освен уште повеќе секс. 
– Никогаш не одете во кревет со некој што е уште поголема будала од вас. 
– Сексот е валкан само ако е правилно изведен. 
– Никогаш не велете не. 
– Невиноста се лечи.
– Сексот е како снег, никогаш не знаеш колку ќе трае и колку сантиметри ќе добиеш. 
– Сексот нема калории.
– Љубовта е хемија, но сексот чиста физика. 
 
Поврзани статии:
Марфиеви закони на љубовта
Марфиеви закони на физиката
Марфиеви закони за се останато
 

loading...
Loading...