Најчудните закони поврзани со секс

Loading...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Погледнете некои од најчудните закони поврзани со секс во САД.
Бизарната и специфична природа на овие закони не натера да размислиме – колку често овие закони всушност се применуваат, и кој воопшто ги напишал? 
Сега ќе видите и зошто…
Alabama – Ако жена загуби партија билјард, нелегално е да си го подмири долгот со сексуална услуга.
Pennsylvania – Нелегално е да се има секс со возач на камион во кабина за патарина.
Wyoming – Забрането е да се има секс во фрижидерите во супермаркетите.
Utah – На жените не им е дозволено да имаат секс со мажи во амбулантна кола. Згора на тоа што ќе заработат кривична пријава, нивното име ќе биде објавено во локален весник.
Illinois – Казниво е со закон да се има секс за време на лов или риболов за време на венчавки.
Montana – Секаква сексуална активност меѓу членовите на спротивни полови во дворовите на куќите е забрането по зајдисонце – ако луѓето се голи.
Wisconsin – Противзаконски е човек да испука куршум поради тоа што неговата жена доживеала оргазам.
Utah – Секс со животно – освен ако се изведува за надомест – не се смета за противзаконско дело.
Ohio – Нелегално е ќените да играат стриптиз на слика на маж.
Minnesota – Нелегално е човек да има сексуални односи со живи риби.
 
Погледнете ги и следниве статии:
5-те најбогати луѓе низ историјата
Кои се најголемите нарко-босови на сите времиња?
Мобилни телефони од минатото
 

loading...
Loading...