Задолжително: Dodge Viper vs Lamborgini Gallardo

Loading...

Понекогаш газдите на Dodge и Lamborgini ги доработуваат своите автомобили до екстремни граници и понекогаш ја дуплираат моќноста на автомобилите.  Во следнава трка можете да видите два такви автомобили.
Што мислите кој е побрз?
 
 
Кога Бугари ќе направат од Tојота Ламборџини
Како да уништите BMW M3 за неколку минути?

loading...
Loading...