Audi RS3 или BMW M135i – нека одлучи стазата

Loading...

Верувале или не Audi RS3 e за 25 проценти поскап од BMW M135i, односно неговата цена изнесува 49,200 евра.
Кој и да одберете за ваш фаворит нема да зажалите. За да видиме кој е побрз има само еден начин за да дознаеме. Уживајте.
 
 

loading...
Loading...