Проценете каква е според нејзините гради

Loading...

Верувале или не, oваа вештина позната како гатање со помош на градите, има и свое име -стернонатија. Во некои древни времиња оваа вештина имала своја научна примена, исто како што имало и читањето од глава или од рака, но со текот на времето, овие техники не се употребувале, а денес служат како шега којашто може да се прочита на голем број страни.

Спуштени гради
Жените со спуштени гради но свиткани нагоре, спаѓаат во групата на интелигентни, остроумни и снаодливи жени. Лесно пронаоѓаат решение за своите проблеми, со мажите најчесто се рамноправни, иако креветот го делат со исклучиво силни мажи. Иако во јавност оставаат впечаток на “ладни кучки” во креветот се оган – иновативни и креативни.
Округли гради во вид на јаболко
Овој вид на жени по правило се мошне резервирани, ладни и тешко се отвараат. Ќе ви биде потребна силата на Херкул за да ги одвлечете во кревет. Сепак, од друга страна, тие спаѓаат во девојките кои се најдобри за брак, основање на семејство и семеен живот. Поголемиот дел од нив се мажат многу рано и им остануваат верни на своите мажи, а во најголем дел од случаите, се многу попаметни од нив.


Триаголни гради
Ако сакате добар секс, за партнерка ја бирате дамата со триаголни гради. Сексуално се незаситни, мошне креативни и иновативни. Како што некои истражувања заклучуваат, најголемиот број на жени со вакви гради може да се пронајдат помеѓу глумиците, пејачките и проститутките.
Гради во вид на круша
Љубов, топлина, бескраен шарм, харизма.. овие се особините кои најдобро ги опишуваат жените со гради во вид на круша. Мажите кои пронаоѓаат ваква парнтерка може да бидат сигурни дека ќе го запознаат вистинското лице на љубовта, но и дека ќе станат вистински папучари.

Woman breast in uplift on a white background

Силикони
Баш како и нивните гради, така и сексост со дамите кои вградуваат силикони, често се покажува како вештачки и не баш возбудлив. Сето тоа има некои психолошки корени, бидејќи тешко дека жената незадоволна со својот изглед може да го задоволи мажот во кревет. Иако, постојат исклучоци.
Брадавици
Никако не смеат да се заборават брадавиците бидејќи тие се дел од градите. Испакнатите брадавици кажуваат дека станува збор за доминантна и силна жена која ужива во орален секс и секс пози во кои таа доминира над мажот. Повлечени брадавици се знак за повлечена, но често себична личност со која сексот нема баш да ви биде погоден.
Розевкаста кожа околу брадавиците укажува на нежна жена, додека потемната укажува на страсни и авантуристички жени.

Погледнете ги и следниве статии:
8 нешта за пожежок секс
Кои се ерогените зони кај мажите?
На кои делови од машкото тело жените се палат најмногу?

loading...