Нов Audi RS3 пристигнува 2014 година

Loading...

Последниот Audi RS3 модел, основан на претходната генерација А3, често добиваше лоши критики, а како најголем недостаток се посочени неговите управувачки карактеристики.
Како RS моделите обично доаѓаат на крајот на развојниот циклус, на новиот модел ќе мора малку да се почека , но како работите стојат, новата генераија на Audi RS3 би можеле да го видиме во 2014 година.
Според информациите добиени од самата компанија , новиот RS3 на пазарот би требало да се најде за нешто повеќе од година дена по престсавувањето на саемот за автомобили во Париз.
Информации за неговите перформанси сеуште нема но, се надеваме дека ќе бидат значително подобри од својот претходник.
Погледнете ги следниве статии
Audi R8 GT Sport – шпиунски фотографии
Audi R8 со 1000 КС!
10те најскапи автомобили продадени на аукција
 

loading...
Loading...