Дали вe интересира како изгледало тестирањето на Yugo 45 vo 1996?

Loading...

Интересно видео во кое Jeremy Clarckson го тестира „новото“  Yugo  45. Според реакцијата не е многу задоволен од овој автомобил.
 
 

loading...
Loading...