Таксист тужи играч на Барселона поради кражба!!!

Loading...

Играчот на екипата на Барселона, Мартин Монтоја, ќе биде тужен од страна на еден таксист кој вели дека Монтоја му го украл новчаникот.
Според кажувањата на таксистот, Монтоја се возел со такси седејќи на совозачкото место. Таксистот наводно по ова не го нашол својот новчаник, вели дека сево ова се случило по дента кога го возел играчот на Барселона. 
Останува да видиме какви ќе бидат понатамошните случувања околу овој настан.

loading...
Loading...