Фото: Софија Вергара за Максим

Погледнте ги фотографиите на оваа неверојатна актерка со латино корени. Иако е веќе влезена во четириесетата година од својот живот, и има син тинејџер, таа е се уште една од најзгодните и најсекси актерки на денешницата. Вистински секс симбол. 

Пронајдете не на следниве мрежи: