Фото: Станија со нови провокативни фотографии

Loading...

Станија моментално се одмара на Мајами бич каде што ја направи оваа фотосесија. 

Облечена само во костим за капење Станија е провокативна како и секогаш. Уживајте.

Kako изгледаше Станија пред две години?

Дали овој задник е спремен за на плажа: Станија повторно покажа целулит

Погледнете ги гласовните способности на Станија

loading...