Македонски убавици: Лила Филиповска

 
Нема кој не ја знае Лила во Македонија. Таа е долго на сцената. Познато лице од екраните. Заштитно лице на една наша телевизија, миленичка на публиката. 
Лила е многу популарна на социјалните мрежи. Таа има профил кој е многу посетуван, и има многу обожаватели. Одозгора на се се чини дека годините не и можат ништо. 
Па нели е ова доволна провокација да ви ја претставиме со една галерија. Се разбира сликите се избрани.
 

Поврзани вести:
Македонски убавици: Марија Нацева
Македонски убавици: Ана Серафимова
Македонски убавици: Ивана Стојанова 

Пронајдете не на следниве мрежи: