Македонски убавици: Лила

Нема кој не ја знае Лила во Македонија. Таа е долго на сцената. Познато лице од екраните. Заштитно лице на една наша телевизија, миленичка на публиката. 

Лила е многу популарна на социјалните мрежи. Таа има профил кој е многу посетуван, и има многу обожаватели. Одозгора на се се чини дека годините не и можат ништо. 

Па нели е ова доволна провокација да ви ја претставиме со една галерија. Се разбира сликите се избрани.

 

Поврзани вести:

 

Македонски убавици: Маја Поцевска

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Македонски убавици: Елена Вукановска

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Македонски убавици: Драгана Спасовска 

Пронајдете не на следниве мрежи: