Фото: Фудбал на снег во Германија

Во моментов се играат натпреварите од Германската бундес лига, како што гледате и самите, натпреварите се играат во мошне тешки услови, временските услови не дозволуваат добра игра на теренот бидејќи теренот е лизгав а тоа им ја отежнува работата на фудбалерите.

Фото: eurosport 

Пронајдете не на следниве мрежи: