Фото: Одлична кореографија на „Фемили“, МЗТ „тврд орев“ за Ѕвезда

Loading...

Одлично навивање од страна на навивачката група на МЗТ Скопје, популарните „Фемили“ му даваат огромна поддршка на својот омилен тим од трибината и се играч плус за МЗТ Скопје.

loading...
Loading...