„4U“ го напушти X Фактор

Loading...

„4U“ го напушти X ФакторТие беа во „двобој“ младиот Харис, кој првпат се најде во дуел во ова шоу и низ солзи го проследи настапот на противниците. Харис многу емотивно го поднесе овој дуел. Но, публиката одлучи тој да продолжи понатаму.
Македонскиот претставник Даниел Кајмаковски го изведе хитот на Avicii -Wake me up и како и по обичај доби само позитивни коментари од сите членови на жирито.Тие беа во „двобој“ младиот Харис, кој првпат се најде во дуел во ова шоу и низ солзи го проследи настапот на противниците. Харис многу

loading...
Loading...