5 грешки кои мажите не ги простуваат во креветот!

Loading...

Постојат некои работи во сексот кои жените погрешно ги прават, а мажите не ги простуваат. Научете кои се тие работи и престанете да ги правите.Некои жени во креветот работат многу погрешни работи, а за тоа никогаш не се свесни. Тоа се работите кои со текот на времето можат да доведат и до прекин на врската. Не сакате тоа да ви се случи? Време е да превземете нешто…
Во сексот нема филозофија
За време на сексот почнувате да филозофирате? За мажите нема ништо полошо од тоа. Се знае за што се говори кога се случува акција во креветот, во обзир доаѓаат само теми кои можат да ги излудат.
Почнете да зборувате за време на сексот
Не ви се допаѓа како ве допира вашето момче, но не му кажувате ништо и очекувате тој да ви ги прочита мислите? Тој знае кога се случува тоа и се случува многу лошо! Кажете му што посакувате, нему ќе му се допадне тоа.

Не сте порно актерка
Ви се гади од оралниот секс? На мажите им се гади од таквото размислување. Тие не можат да поверуваат дека постојат жени кои во 21 век мислат дека оралниот секс е перверзија.
Тие на оралниот секс гледаат како на можност жената да го задоволат мажот, а мажот жената. Размислете малку за тоа….
Молењето е одбивно
Сакате кога ве моли? Е мажите тоа го мразат. Посебно не сакаат кога мора да ве молат за секс. Тоа е сигурна карта да го побараат на некое друго место. Покажете му што сакате, немојте да очекувате секогаш да покаже иницијатива.
 Некои жени во креветот работат многу погрешни работи, а за тоа никогаш не се свесни. Тоа се работите кои со текот на времето можат да доведат и до

loading...
Loading...