5 причини поради кои сеуште сте девојка, а не сопруга

По неколку години забавување, чувствувате дека сте подготвени за следниот чекор. Сакате сопруг, некој со кого ќе го поделите животот. Тоа е дел од созревањето. Мора да постои причина поради која сеуште не ве запросил. Првата причина е тоа каква личност е партнерот.
1. Почекајте со сексот
Ако вашата врска се заснова на сексот повеќе отколку на емотивната поврзаност, најверојатно ќе останете само девојка. Ако сметате дека тоа е „тој“ почекајте со сексот.
2. Немојте да почнувате заеднички живот ако не сте подготвени
Жените се чувствителни и желни за емотивна врска. Оние кои живеат со своите партнери, им покажуваат како би изгледал нивниот заеднички живот во брак. Немојте да мислите дека заедничкиот живот е гаранција дека ќе ве побара за жена. Затоа не брзајте со живеењето под ист покрив.

3. Раскинете ако нема силни емоции
Ако сте слабо емотивно поврзани, вие не одите во правец да ви успее планот за брак. Држете се до своите интереси и следете ги своите соништа, немојте да ги менувате само за да му се прилагодите нему. Прифаќајте ги сугестиите, но немојте да дозволите да ја разниша вашата личност.
4. Пасивноста е привлечна само на несигурните мажи
Пасивните жени ги привлекуваат само несигурните мажи. Жените многу често се пасивни, тивки и неискрени за да му се допаднат на мажот. Но не би смееле да го лажете партнерот, доколку чувствувате потреба да лажете, тогаш вие сте во погрешна врска.
5. Што сакаат мажите:
– Жената мора да внимава на себе, да се сака себе и да го цени своето тело
– Треба да биде независна
– Треба да има добра смисла за хуморМора да постои причина поради која сеуште не ве запросил. Првата причина е тоа каква личност е партнерот.
1. Почекајте со сексот

Пронајдете не на следниве мрежи: