Уметнички фотки на Сораја

 Сораја има прекрасна галерија на фотографии кои се правени од страна на професионален фотограф (Мирко Табашевиќ), кои вреди да се погледаат.

Машкиот дел на публиката, но не само тие, изразија желба да видат нешто вакво…

На наше задоволство, а и на задоволство на Сораја со која сме во постојан контакт, ви ја претставуваме оваа галерија која е вистинско уживање и празник за очите…

 

Поврзани вести:

Сораја: галерија само за возрасни

 

Пронајдете не на следниве мрежи: