Фото: Кој вели дека само Ина е „секс-бомба“ во Романија…

Елена Јонеску, пејачката од поп-бендот „Мандинга“ која беше претставник на Романија на последната „Евровизија“, полека но сигурно се качува на врвот на романската музика, повеќето од фановите ќе ја паметат по спотот од песната за „Евровизија“, а многумина дури сега ја забележуваат, инаку Јонеску ја замени токму Елена Георге во „Мандинга“, Георге исто така ја претставуваше Романија на „Евровизија“ со песната „Балканските девојки“. Уживајте во оваа галерија на прекрасната 24-годишна Романка, Елена Јонеску. 

Видео- спотот на „Мандинга“-Залеилах (песната на Романија на последната „Евровиизја“)

Пронајдете не на следниве мрежи: