The Fabulous Baker Boys – филм

Loading...

Браќата Џек и Френк Бејкер се професионални музичари кои свират во мали клубови.

Како придружен вокал доаѓа Сузи Дајмонд(Мишел Фајфер). Таа се зближува со Џек(Џеф Бриџис) и нивниот однос станува нешто повеќе од професионален.

Следува аудицијата за прием на пејачка во нивното дуо.

 

loading...
Loading...