Прекрасната Шерил Кол во календар за 2013

Loading...

Иако е рано да се зборува за новата година, прекрасната Шерил Кол не тера да размислуваме се повеќе на 2013…особено мажите се разбира!

Таа ги објави нејзините фотографии на кои изгледа бестрашно е претерано секси претставувајќи ги 12 месеци во годината.

Погледнете и уживајте, сигурни сме дека и вие посакувате да го имате овој календар…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Камерон Дијаз-сеуште бомбастична!

 

 

 

 

 

Alessandra Ambrosio со градник од 2,5 милиони долари

 

 

Ѕвездите без градник на себе!

 

loading...
Loading...