Дали знаете?Жените најмногу уживаат во сексот во 30тите…

Loading...

Најновите анализи и анкети спроведени во голем дел од светот, јасно укажуваат дека дамите во 30тите години, најмногу уживаат во сексот. Можеби е чудно по малку, бидејќи златните години на сексот беа 20тите, работите се изменија и на ова поле. Дамите кои имаат меѓу 30 и 35 години најмногу уживаат во сексот со својот партнер, покажуваат многу анализи на американските списанија денес. Дури една половина од испитаниците, припаднички на понежниот пол одговориле дека тие уживаат во сексот 3 до 4 пати во неделата, а се на возраст од 30 до 35 години. Тука имате можност да ја видите статистиката, за поконкретно да дознаете колку дамите го практикуваат сексот.

-7% од дамите имаат секс еднаш во неделата.

-4% од дамите имаат секс два пати во еден месец.

-10% имаат секс еднаш во неделата.

-25% од дамите имаат секс 2 до 3 пати во неделата.

-20% дамите практикуваат секс повеќе од 4 пати во неделата.

-15% од дамите имаат секс 7 пати во неделата.

-15% од дамите имаат секс повеќе од 7 пати во една недела.

loading...