Станија – секси штрумфета

Српската старлета Станија, која беше учесничка на реланото шоу Survivor, последниве неколку месеци живее и работи во САД.

 

По се изгледа дека таа го примила американскиот дух, стил и начин на живеење, па Станија реши и самата да се маскира за празникот Halloween. Како свој костум таа одбрала кратко розово здолниште и корсет и ја искористила приликата да се фотографира со штрумфови. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поврзани статии:

Видео: Она што сите сакаа да го видат, а Станија го покажа

Држејќи го бикот за тестиси, Станија замисли желба

Станија ќе отвора школа за старлети

 

Пронајдете не на следниве мрежи: