Фото: Практично решение за вашиот влажен чадор

Loading...

Сигурно постојано ја имате дилемата каде да го сместите вашиот влажен чадор од кога ќе пристигнете во вашиот дом, некое кафуле, или вашето работно место.

Во пресрет на претстојната есенска сеозна и врнежливиот ноемвриски месец што ни следи, нели би посакале едно вакво практично решение за вашиот воден чадор. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Неодоливо слатки бебиња

 

 

 

 Фото: Дали Chuck и Blair конечно се венчаа?

 

 

 

 

 

 

 Фото: Ликовите од Дизни, пресликани во реалниот свет

 

 

loading...
Loading...