Македонска хакерска група ги растура грчките веб страни

Loading...

До нас стигна допис од македонска хакерска група која е наречена МДС(MACEDONIAN DARK SECURITY) која како одговор на нападите на македоските веб страни, како и на негирањето на македонската нација и држава од страна Грција, ги бутка сајтовите на јужниот сосед и остава порака. Пораката гласи: „Оваа порака е на македонски јазик, истиот јазик по кој што плукате…

Не обидувајте се да земете нешто што не ви припаѓа, не ја дирајте нашата територија, националност, јазик и идентитет… Нашето име е едно и едниствено – Македонија“.

Се надеваме дека грците ја разбрале пораката на овие анонимни хакери кои решија слично на солунските гемиџии да го дигнат гласот во виртуелниот свет и да испратат јасна порака… 

Следи листа на турнатите грчки сајтови:

 

loading...
Loading...