Фото: Првата македонска старлета

Loading...

Првата македонска старлета, Нена Мачка одлучи да се соблече пред објективот на апаратите, се со цел охрабрувајќи ги македонските дами од модните писти и идни старлети да не се плашат да ги покажуваат своите квалитети.
Воедно ја сподели и својата приватност притоа искрено говорејќи за своите естетски корекции, надоградување на својата задница и предница. 
Уживајте го приложената галерија.

loading...
Loading...