Најдобрите фотографии од National Geographic Traveler Photo Contest

Погледнете ги овие неколку неверојатни фотографии, направени од фотографи-аматери кои ги испраќаа своите најдобри дела на натпреварот кој го организираше National Geographic. Секоја од нив вреди 1000 зборови.

 

Погледнете ја оваа прекрасна галерија…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Нурнете во длабочините на океанот

 

 

 

 

Најдобрите 3D слики од уличните уметници

 

 

 

 

Фото: Перфектна куќа во Шпанија

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: