Фенг шуи пресуди за нивната врска

Loading...

 

Гласините за опседнатоста на Милан со фенг-шуи се постојано актуелни во јавноста, особено откако тој ја започна врската со Северина. Милан Поповиќ никогаш не ја сокриваше својата опсесија со фенг-шуи, и по неа се водеше во секој аспект од својот живот. Сепак многу изненадува фактот што жената која го советува Милан како да се однесува во животот, тој ја плаќа 50 000 евра месечно.

 

Северина била побудалена од неговата опседнатост со фенг-шуи, иако прво се обидувала да ги прифати но во граници на нормалата. На неа и било разбирливо, некој да се води по некакви начела, но да ги бира своите оброци, материјалот на својата облека дури и кравати таа смета дека е премногу опсесивно. 

 

Изворите велат дека Милан е таков да не штеди пари, и тој многу и верува на својата советничка. Воедно во јавноста се прочу дека таа му советувала дека неговата мисија на овој свет е да има многу деца. Некои сметаат дека токму  поради таа причина тој не се венчаше со Северина.

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Северина – слободна и секси во црн фустан

 

 

 

 

Северина се шета сама низ Опатија

 

 

 

 

Северина лудува во дискотеките во Загреб

 

 

 

loading...
Loading...