Одличниот настап на Белов и Мајсторовиќ на Макфест

Loading...

Погледнете го уште еднаш видеото на Белов и Милица Мајсторовиќ од нивниот заеднички настап на Макфест. Како што пренесуваат медиумите Милица се спасила за малку од брачна понуда од Белов. Тој изјави дека ако победат со заедничкиот дует, тоа ќе му биде мотив да ја запроси.

Па така по прогласувањето на победниците Милица изјави со олеснување дека куртулила. Којзнае дали ќе го прифатеше понуденото, во случај да победеа…А Белов пак се надева на трета среќа, можност, затоа што не му е прв пат да настапува со Милица. Тие пееја заедно и на „Операција Триумф“.

Како и да е еве го нивното заедничко видео.

 

loading...
Loading...