Фото: Андријана Лима со модринки

Колку и е важен добриот изглед говорат и последните објавени фотографии на Твитер профилот. 

Познатата балканска снаа, по раѓањето на своето второ дете не излага од салата за вежбање. Нејзините раце се со модринки, а убавицата покрај објавените фотографии се надоврзува и со коментарот како ''боксерски раце''. 

Таа постојано и напорно вежба се со цел побрзо да го врати својот незаменливо добар изглед и совршена линија на телото.

Андријана Лима оваа есен со својот сопруг кошаркарот Марко Јарич на свет ја дочекаа својата втора керќа, Сијена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Андријана Лима, атрактивно „ангелче“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alessandra Ambrosio со градник од 2,5 милиони долари

 

 

 

 Фото: Прекрасниот ангел, Alessandra Ambrosio

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: