Кели Брук во нова серија со проверен рецепт, широко деколте

Loading...

Кели Брук ќе глуми во нова научно-фантастична серија со проверен рецепт, широко деколте. Како што може да се види од фотографиите употребен е победнички рецепт, односно кожа, деколте и Кели Брук. 

Новата серија се темели на новела која е од областа на фантастиката со примеси на еротика. Па по се изгледа дека ке биде гледана глобално. Кога ќе го погледнете деколтето на Кели ќе сватите и зошто. Бидејки тоа е така скроено да сокрие што е можно помалку од нејзините облини. 

Одогзора на се во серијата Кели има и голем пиштол со изглед од иднината. Ајде да го видиме и тоа чудо…

 

Поврзани вести:

Кели Брук ги покажа облините

Од сите агли: Кели Брук ги покажа своите квалитети

ФОТО: Кели Брук во новиот болно секси провокативен календар за 2013

loading...
Loading...