Фото: Србите се радуваат на ураганот Сенди во Америка

Loading...

Ново креираната страна на социјалната мрежа Facebook ''Сенди, Србите се со тебе'', деновиве претставува вистински хит на оваа социјално друштвена мрежа.

Коментарите како ''Ко би реко чуда да се десе, да че Сенди Њујорк да однесе…Ајде Сенди буди друг па окрени један круг'' или пак ''Американци где вам је Чак Норис?'' се само мал дел од преостанатите шеги на сметка на ураганот Сенди и американските државјани. 

И покрај нивната хумористична страна, шегите не се смешни бидејќи сепак станува збор за ураган кој однесе десетици и стотици човечки животи.

По низата на критики на сметка на администраторот кој ја креираше оваа група, тој се произнесе со објаснувањето дека групата ја креирал како резултат на шегите кои Американците ги правеле на сметка на Србите, во далечната 1995 година кога Американците се радувале на невремето со кое била зафатена територијата на Србија.

Надополнувајќи се дека сега е моментот на Србите да им вратат за оваа невкусна шега, администраторот се изјасни дека сега на нив им е редот да се радуваат на уништувачкиот ураган кој ги зафати одредени делови од САД.

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Фотографии кои го потресоа светот

 

 

 

 

 Двосмислени фотографии

 

 

 

 

 

 Погледнете ги генијалните идеи на овие луѓе

 

 

loading...
Loading...