Mercedes-Benz SLS AMG Black Series уништен за време на тестирање

Loading...

Често имаме можност да видиме шпиунски фотографии на нови автомобили од разни компании, кои најчесто за своето тестирање ја одбираат стазата од Нирбургинг.

Од неодамна на таа стаза се најде Mercedes – Benz SLS Amg Blacк Series но, тестирањето не се одвиваше по планот поради тоа што новиот модел се судри со заштитната бариера.

Запознајте го првиот Mercedes CLK GTR Sport некогаш направен

Новиот Mercedes- Benz A-Class

loading...
Loading...