Лила ќе се мажи по трет пат?

Loading...

Нашата најпозната водителка и тв-лице Лила Филиповска ќе се мажи по трет пат?

 

Барем така таа самата најави на една телевизија деновиве носејќи венчаница на една модна ревија.

Како што видовме таа изгледаше прекрасно и кога ја запрашаа дали можеби таа венчаница која и стоеше како да се правена само за неа, е можеби за некој нејзин нов избраник, таа рече дека е можно? Но не смеела да каже детали…

Ова веднаш создаде сомнеж дека нешто навистини и се случува. Па ајде Лила чекаме да видиме за кого станува збор.

 

 

 

 

Поврзани вести:

Македонски убавици: Лила

 

loading...
Loading...