Кој е новиот дечко на Пипа Мидлтон?

Loading...

Неодамна изјави дека покрај нејзината сестра, принцезата на Велика Британија, Кејт Мидлтон, заслужен за нејзината слава е и нејзиниот задник. 

Но покрај веќе споменатите причини Пипа Мидлтон вниманието на светската јавност видно го привлекува и со деталите од својот љубовен живот.

Во јавноста често ја поврзуваат со голем број на мажи иако од нејзина страна никогаш не е потврдено дека со некој од нив е во врска. Сепак благодарение на фотографиите кои беа направени викендов, можеше да се забележи и дознае името на личноста која што беше дел од придружбата на Пипа, познатиот Џејмс Метјуз, подобро познат како богат банкар.

Џејмс (37) и Пипа биле фотографирани додека излегуваат од еден елитен ресторан, притоа влегувајќи во лимузината која ги чекала пред ресторанот.

Дека овој банкар го има привлечено вниманието на Пипа Мидлтон, говори и фактот на барањето на совет од својата сестра Кејт, за како да изгледа во оваа прилика. 

До неодамна сестрата на британската принцеза беше во долгогодишна врска со својот дечко, бизнисменот Алекс Лудон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии 

Ме прославија зетот, сестра ми и мојот задник

Пипа Мидлтон се откажува од својата кариера

Принцезата Кејт Мидлтон без гаќички

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...