Нејмар: Среќен сум во Сантош

Напаѓачот на екипата на Сантош, Нејмар, е еден од најдобрите фудбалери во светот кој во моментов игра надвор од Европа, сепак, како што вели тој, сеуште не е време да размислува за трансфер во Европски клуб.

„Премногу сум среќен во Бразил, во Сантош, сон ми е да заиграм во Европа, но тоа ќе се исполни кога ќе биде време за тоа. Мислам дека сеуште не е време за трансфер во Европа“ изјави Нејмар.

Пронајдете не на следниве мрежи: