Дали оваа фотографија би ја нарекле чиста случајност?

Loading...

Дали некој се обидува да испрати некаква порака кон човештвото преку облаците правејќи невообичаени фигури, или тоа е едноставно добра фотографија направена во вистинскиот момент. 

Секако секогаш останува отворена можноста да некој на шеговит начин си поигрува и ги употребува можностите и предностите кои ги нуди незаменливиот фотошоп.

Сепак на вас останува да процените дали ќе верувате во приложената слика или едноставно е само една невкусна шега. Фотографијата е направена во Преторија, на 55 километри северно од Јоханерсбург.

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Србите се радуваат на ураганот Сенди во Америка

 

 

 Најдобрите фотографии од National Geographic Traveler Photo Contest

 

 

 

 

 Фотографии кои го потресоа светот

loading...
Loading...