Супер моделите без шминка

Loading...

Дали сте се запрашале како изгледаат супер моделите без make-up? Ако вашиот одговор е да погледнете.

 

Фото: Првата фотографија на Adriana Lima после породувањето

Погледнете ја трансформацијата на Вико од „Млади бунтовници“

loading...
Loading...