Александра Накова – црно бела галерија

Loading...

Александра Накова има прекрасна црно бела галерија. Колку што можеме дел, ако не и сите фотографии се направени од Аверел, етаблираниот фотограф на познатите…

Ние сметаме дека најпопуларната македонска старлета треба да ви ја прикажеме во ова издание. Има што да се види. Честитки и за Накова и за Аверел. Одличен едиторијал.

 

Поврзани вести:

Фото: Кои се другарките на Накова?

Нова атрактивна фотографија на Накова

loading...
Loading...