Фото:Софија Каракаева

 

Софија Каракаева во македонските медиуми почна да излегува пред неколку година, и предизвикува најразлични реакции.Некои го прифаќаат поимот дека е џетсетерка и менува разни луксузни автомобили и облека,  а некои пак имаат сосема спротивно размислување . 

Како и да е таа никого не остава рамнодушен. 

15 000 долари за ваков задник

Најбараниот задник на интернет (фото)

Македонски убавици: Ангелина Силева

Пронајдете не на следниве мрежи: