Опасната Ава Карабатиќ напаѓа

Loading...

 

Брзата и жестока сплитска старлета Ава Карабатиќ продолжува со скандалите. Имено таа без никакви посебни поводи нападнала девојка затоа што ја гледале 'лошо', ја нападнала и започнала со весник да ја удира по главата, а потоа се скрила зад името на нејзиниот татко.

 

'Што сакате од мене? Оставете ме на мира!' -им викаше Ава на збунетите девојки во едно кафуле во Сплит.

 

На жестоката Ава и засметале три девојки кои ја гледале 'чудно' откако влегла во локалот. На Ава за многу брзо време и се смачило, па се доближила до нивната маса, ги земала весниците кои стоеле на нивната маса и почнала да ги удира. Откако таа се 'истурила' на девојките таа се вратила на масата каде ја чекал нејзиниот татко. 

 

 

 

Но ни тој не поминал добро бидејќи многу брзо тој станал нејзината наредна жртва. Силно викајќи и мавтајќи со рацете му префрлала како тој не застанал во нејзина одбрана од девојките. Откако ги истрошила силите, таа се повлекла и излегла од локалот, видливо лута.

 

 

Ава за овој настан изјави дека не се сеќава. Таа ги изјави дека луѓето го прават тоа само затоа што сакаат да ја прикажат како проститутка, алкохоличака и лезбејка.

 

 

 

 

 

 

 

 

Покрај тоа таа се закани, дека знае да биде остра, секогаш кога некој ќе и застане на нерв. Таа неодамна започна да тренира карате, но не и одело добро бидејќи се смета за девојка со две леви нозе. 

 

 

Освојувањето на црниот појас е нејзината цел, бидејќи црната е нејзина најомилена боја…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Ава Карабатиќ во страствен геј бакнеж

 

 

 

 

Двојник на Џоковиќ во Белград

 

 

 

 

Моника Белучи во Србија

 

loading...
Loading...