Фото: Јелена Карлеуша им се обрати на своите непријатели

Loading...

,,За сите вас домашни, а и пошироки непријатели – ова е мојот изглед наутро без шминка! А овој среден прст од срце ви го поклонувам!'' 

Вака гласеше обраќањето на Јелена Карлеуша преку нејзиниот твитер профил до сите нејзини непријатели и хејтери. 

Неколку минути подоцна со уште една слика додаде уште еден коментар без влакна на јазикот притоа изјавувајки: ,,Еве ви уште една без шминка! Посветено повторно до сите непријатели и хејтери од оваа земја''.

Карлеуша изминатиот период беше на мета на медиумите, непријателите, па и нејзините фанови поради провокативниот видео запис за нумерата ''So'', во кој безмалку нејзиниот задник беше колку на провокативно добар толку и на провокативно безобразен начин претставен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Јелена Карлеуша во сообраќајна несреќа

 

 

 

 

 Јелена Карлеуша пати за секс

 

 

 

 

 Карло Бос имал секс со Карлеуша?!

loading...
Loading...