Балкански убавици: Милица Иванишевиќ

Loading...

За нашите читатели од вечерва започнуваме со серијал на фотографии кој ќе го насловиме работно како балкански убавици. Досега го имавме серијалот, со кој што се разбира ќе продолжиме и во иднина – македонски убавици. А од сега го придодаваме и серијалот балкански убавици. Оти на балканот живеат многу нации, и многу.многу убави жени. 

Вечерва ви ја претставуваме Милица Иванишевиќ. Таа е една од најпопуларните на изборот на интернет од профили од девојки од Балкан. Незнаеме дали се сложувате со тоа. Погледајте па проценете.

 

Поврзани вести:

Балкански убавици: Драгана Баниќ

 

loading...
Loading...