Ким Кардашијан се маскираше во жена мачка

Loading...

Иако не е наш празник, а е американски и далечен за многумина, сепак со посредство на интернетот информациите се шират со невидена брзина и динамика. Па така скоро се дознавме за Хеловин, дури и кој како се маскирал. 

 

Се разбира знаеме дека има луѓе кај нас на кои ова им оди на живци. Така е понекогаш и со нас самите. 

Па сепак, известуваме за тие што се заинтересирани. Овој пат од Хеловин имаме за вас фотка на Ким Кардашијан и Кање Вест маскирани како Жената мачка и Бетмен. Незнам дали им стои? На Ким додуша се и стои…

Поврзани вести:

(18+) Порно видеото на Ким Кардашијан со кое стана позната !

Вежбање во стилот на Ким Кардашијан!

Ким Кардашијан за Плејбој (зад сцената)

loading...
Loading...