Фото: Уметнички портрети на холивудските ѕвезди

Одсекогаш сме ја имале можноста да го доживуваме совршениот свет на Холивуд и неговите ѕвезди, актерки, вокални изведувачи и што ти уште не, преку неверојатните фотографии направени со помош на високо професионалните апарати. 

Секогаш запрепастувачки добри, совршени, со или без магичното дејство на фотошопот. 

Но како би изгледале доколку би ја имале можноста да ги видиме во едно поинакво досега невидено светло. Една палета на фотографии од една поинаква перспектива. Интересна, на моменти позанимлива. 

Уживајте и доживејте ги вашите актерки, актери, музички изведувачи во едно поинакво минато време.

Погледнете ја следната галерија  

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Холивудските актери го променија својот изглед – станаа жени

 

 

 

 

 

 Најголемите фотошоп грешки – фото

 

 

 

 

 

 

 

 Холивудските актери-секси цел живот

 

 

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: