Балкански убавици: Драгана Баниќ

Продолжуваме со галерии на прекрасни убавици од Балкан. Овој пат за вас ја имаме Драгана Баниќ, која е модел, интернационално признаен и баран.

Исто така е многу популарна на Фејсбук, како и на изборот на џентлмените за најубава балканка. За нас ова е доволна провокација. А за вас?

 

 

 

Поврзани вести:

Балкански убавици: Милица Иванишевиќ

 

Пронајдете не на следниве мрежи: