Двојниците на актерите од турската серија Величествениот

Loading...

Дел од овие личности имаат неверојатна сличност со актерската екипа која ги толкува главните ликови од серијата со моментално најголемата гледаност на балканот, Величествениот. 

Иако дел од нив тврдат дека навистина нема ништо слично помеѓу нив и улогата со која се споредувани сепак сликите говорат нешто сосема друго. 

Погледајте ја следната галерија од фотографии и проценете дали се достојни споредувањата. Личностите кои се споредувани со актерите кои се во улогата на Сулејман, Хурем, Ибрахим се од Хрватска и Босна.

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Дали оваа фотографија би ја нарекле чиста случајност?

 

 

 

 

 

 

 Трогателни фотографии: Животните и нивниот ''најдобар'' пријател – човекот

 

 

 

 

 

 Најубавите нозе во Англија – фото
 

loading...
Loading...