Со само две години таа е веќе модна икона

Loading...

Иако сеуште нема ни две години, таа веќе важи за една малечка трендсетерка, која во нејзината гардероба може слободно да ги вброи имињата на светски познатите модни креатори. 

Миленичката во семејството на Бекамови, кои после три сина конечно ја добија својата прва керќа, со неизмерно задоволство трошат мало но сосема доволно и скапо богатство на својата малечка. 

Викторија (38) во јавноста се почесто може да ја забележиме со нејзината керќа, која како и мајка и е облечена во секогаш нова и дизајнерска гардероба. Гардероба која чини стотици, илјади долари, орамар посветен на едно двегодишно девојче кое никогаш нема да го видите облечено во едно исто парче облека.

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Бекамови се враќаат во Лондон

 

 

 

 

 

 

 ФОТО: Викторија Бекам во секси црно бело издание

 

 

 

 

 

Викторија Бекам побарала бесплатен “iPad” за својот син

 

 

loading...
Loading...