Фото: Наталија Сивиек

Ви ја претставуваме Наталија Сивиек, полскиот модел кој се прослави во изминатиот период, многумина ја споредија со Лариса Рикелме, па можеби со право ја нарекуваат „Полската Лариса Рикелме“.

 

Фото: Ромарио знае што сака, се заљуби во девојката со најубав задник во Бразил

 

Пронајдете не на следниве мрежи: