Фото: Балканските ѕвезди и нивните двојници од Холивуд

Велат секој си има свој двојник. Би верувале ли дека постои некоја личност која би била слична на вас. Како би реагирале кога би ја виделе таа личност? 

Интересен факт кој ќе остане мистерија се додека не го сретнеме нашиот двојник. Од друга страна некои веќе го пронајдоа своето второ јас, и тоа не било кој туку ѕвездите од српската и хрватска естрада, со оние други ѕвезди од преку океанот, Холивудските. 

Погледајте ја следната галерија и проценете ја нивната сличност.

 

Погледнете ги следниве статии

 Двојниците на актерите од турската серија Величествениот

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Фото: Уметнички портрети на холивудските ѕвезди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ФОТО: Хумористичната страна на Баумгартнер

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: